Din gratis e-bok er nå på vei!

Nå kan du også booke en gratis 30-minutters strategisamtale med oss uten noen forpliktelser.

Vi viser deg hvordan du kan øke omsetningen din de neste 90 dagene med riktig med riktig strategi

Finn ut hvordan du kan doble eller til og med tredoble salget ditt gjennom sosiale medier med en gratis strategisamtale som garanterer deg resultater!

Endelig – en rask og enkel måte å øke salget på!

Hvis du er på jakt etter å øke konverteringen, få flere salg og heve resultatene dine, har du kommet til rett sted. FAMM hjelper bedriftseiere med å få flere salg gjennom digital markedsføring og med annonser som rett og slett virker – i løpet av bare tre måneder.

Vi har bygd en treffsikker fremgangsmåte som genererer leads og salg gjennom en nøye planlagt strategi, som passer for alle virksomheter. I løpet av bare en måned genererte vi selv over 300 leads som ga oss over 750.000 i inntekter.  Vi snakker om en ROAS på over 44 som rett og slett betyr 44 kroner ut til oss per kroner vi brukte på Facebook annonser. 

Her er en kort oppsummering av hva vi dekker i den 30 minutter lange konsultasjonen...

80 % av bedriftseiere øker ikke salget gjennom sosiale medier – uten hjelp!

Det er dessverre slik at 80 % av bedriftseiere aldri kommer til å kjenne på effektene av vekst gjennom sosiale medier eller andre digitale kanaler. Det krever lang tid, lange undersøkelser og mye testing, for å skape annonser og digitalt innhold som faktisk virker.

Vi viser deg hva vi gjorde for å generere hundrevis av leads hver måned, og hvordan kundene våre også gjorde det, ved å bruke de samme strategiene. Book en konsultasjon i dag, for å se hvordan du kan oppnå lignende resultater – mye raskere enn du trodde var mulig.

Unngå kostbar prøving og feiling ved å bruke malen vi har laget, som viser deg hvordan du lager annonser som virker

Klar for å øke salgene dine på kortest mulig tid? Klar for å få bedre tid til å arbeide med bedriften, uten å bruke flere år på å holde takt med sosiale medier og annonsering?

Da kan du booke en kostnadsfri konsultasjon – mens du fortsatt kan.

Her kan du lese mer om hva du kan forvente deg under en gratis konsultasjon:

1

Skjulte sannheter om digital markedsføring

Vi viser deg hva som skjer i det skjulte som ingen andre tør å fortelle deg. Vi lærer bort riktig teknikk for å lykkes.

2

Ti enkle tips som hjelper deg med å øke kvaliteten på annonsene.

Vi har brukt disse rådene til å hjelpe klientene våre med å øke salget gjennom Facebook-annonser raskere enn normalt – nå kan du gjøre det samme!

3

Hvorfor det å øke budsjettet ikke alltid er det rette valget

Økt budsjett = bedre resultater? Feil! Ting er ikke alltid slik de ser ut til å være. Vi viser deg hva du bør gjøre i stedet.

4

Viktige ting man må tenke på for å skape konverteringer raskt

Vi viser noe av det viktigste du må tenke på når du skal skape konverterende annonser, og forklarer hvorfor det er så viktig å få med seg dette før man starter.

5

Hva du aldri skal gjøre når du annonserer på Facebook

Gjør aldri dette med Facebook-annonsene dine (så sant du ikke vil ha noen salg). Følg våre råd og du vil begynne å se bedre resultater. 

Solid garanti!

Når du velger å samarbeide med oss i Famm, gjør du det med tillit, fordi du alltid vil være dekket av pengene tilbake-garantien. I det ekstremt usannsynlige tilfellet hvor vi ikke klarer å hjelpe bedriften din i løpet av 90 dager, med å øke antall nye leads og salg gjennom markedsstrategien vår, tilbakebetaler vi hvert eneste øre du har investert hos oss, hvis du ikke er fornøyd med resultatene.

Er du ikke helt overbevist enda?

Jeg er kjempe fornøyd med å få hjelp av Famm og de kreative ansatte. De har hjulpet mitt studio med ny hjemmeside og å komme i gang med markedsføring på Facebook og Google.
Negldesign
Magdalena Christensen
Jeløy Neglstudio
Vi kontaktet Famm når vi trengte hjelp med å lage video innhold og markedsføring. Jeg vil beskrive Famm med Kvalitet, proffe og effektive.
Hilmers
Maria Løfstedt
Hilmers
"Vi trengte hjelp med utvikling av ny nettside og markedsføring på sosiale medier. De har hjulpet oss med å bli mer synlig på nett og generering av nye kundeleads.
Byggmester
Magnussen
Hemo Solskjerming
Vi kontaktet FAMM når vi trengte hjelp med en tydelig markedsstrategi på Facebook og Google. Dette hjulpet oss masse og ikke minst at vi kan heller fokusere på der vi er best.
Kiropraktor
Daglig Leder
Creda F.

Book en gratis og uforpliktende strategisamtale (30 min.) Verdi 5.990kr

 

I løpet av den uforpliktende samtalen diskuterer vi sammen hva situasjonen din er i dag, og hvordan vi kan hjelpe deg med å bygge opp en bedre markedsføringsstrategi som ikke bare øker trafikken, men også generere hundrevis av nye leads og salg hver eneste måned.

Dette lærer du i løpet av samtalen med oss:

Vi hjelper alle som kommer til oss, men bare om de faktisk ønsker å øke salget på mindre enn 90 dager. Vi holder ikke av plassen til så mange, så vær rask. Skriv inn informasjonen din nedenfor for å sikre deg en gratis konsultasjon.