FAMM´S KUNDEREISE

Ønsker du mer trafikk, leads og salg? Det er akkurat dette vi jobber med. I dagens digitale samfunn har det aldri vært enklere å nå ut til sine potensielle kunder, men også aldri vært vanskeligere for å oppnå en ny kunde. Det er derfor viktig at man forstår målgruppen og hvordan de tenker for å oppnå høyest konvertering. FAMM skreddersyr din kundereise.

Tiltrekke

Konvertere

Selge

Begeistre

TIDLIGERE PROSJEKTER

Vi fokuserer på din ROI!​

Hilmers Hybel

Hilmers Hybel var en av Famm sine første kunder. De ønsket en komplett ny skreddersydd nettbutikk sammen med digital markedsføring. Her ble det satt opp både en strategisk plan sammen med markedsføring tilpasset Hilmers Hybel. Målet var og automatisere salgsprosessen for å øke trafikk, leads og salg!

Se hjemmeside

 

 

 

Asea

Asea er en aktør innen helse og velvære. De hadde allerede holdt på en stund med sin egen online butikk og onlinekurs. De trengte hjelp med å bedre trafikken samt konvertering til landingssider. Famm skreddersydde en salgstrakt basert på deres kundereise. Det ble satt opp ulike landingssider og ebok for å generere flere leads. 

Se hjemmeside

 

Hemo Solskjerming

Hemo Solskjerming hadde akkurat startet og trengte en ny hjemmeside og markedsføring for å nå ut til potensielle kunder. Famm hjalp til med en enkel med profesjonell hjemmeside og synlighet på sosiale medier. 

Trenger du solskjerming av kvalitet. Ta kontakt med gutta på 

Se hjemmeside

Jeløy Neglstudio

Jeløy Neglstudio drives av en flittig ung dame som har allerede holdt på i mange år, men levd på familie, venner og beskjente. Hun følte at det var på tide med en egen hjemmeside og en liten shop da hun følte det var på tide å bygge ut bedriften sin videre. 

Trenger du en dyktig negldesigner, så book en tid med Magdalena i Moss:

Se hjemmeside

Wibe & Co

Wibe & Co er en aktør som selger klokker i luksus segmentet. De har tidligere bygd ut en større gruppe med følgere på sosiale medier, men følte det var på tide med en egen hjemmeside. 

De selger alt fra Rolex, Audemars Piquet, Hublot, Patek, Breitling, Omega og mye mer. 

Tromsø Visitor

Tromsø Visitor tilbyr flere unike Norges opplevelser med sine spennende båtturer. Her får man muligheten til å virkelig oppleve Tromsø på sitt beste. 

De ønsket hjelp med markedsføringen for å automatisere bookinger.

Sjekk ut turene på:

Se hjemmeside

VET DU HVOR DU SKAL STARTE?

Ingen byggestart uten en plan. Vi tar oss tid til å forstå din virksomhet og deine behov for å sikre at vi hjelper deg med å nå dine mål. 

Bestill en gratis samtale i dag, og la oss sammen kartlegge dine behov.