PÅFYLL MED

FAMM

Famm er et byrå som fokuserer på både inbound og outbound strategier. Hver måned snakker vi om ulike temaer innen digital markedsføring, sosiale medier, trender og mye mer og hvordan man kan bruke disse metodene innen digital markedsføring. Dette er kanalen for deg som driver for deg selv eller er markedsfører som rett og slett ønsker å øke kunnskapen. Vi lærer bort våre beste tips og triks på hva du kan gjøre for å bli bedre og samtidig skalere bedriften din til neste nivå. 

“Our job is not to create content. Our job is to change the world of the people who consume it.”

FAMM MEDIA

FB Analyse

Alexandra forteller om vår Facebook Analyse.

Cold Calling i 2021?

Hva tenker dere om kalde samtaler i 2021? Jeg har selv jobbet med det i nesten 20 år og har nå laget en video om selve teamet. Er det like effektivt som det en gang var eller er det dødt?

Hilmers Hybel

I dag er vi hos en av våre kunder for å lage produktvideo. Vi har lagt med videon i vår vlog episode.

Famm – Higlight

Vi har laget en liten kortfilm av teamet Famm. En highlight video kan brukes til mye under markedsføring eller som en enkel presentasjon av ditt selskap.

PODCAST - PÅFYLL

Påfyll – intro

Vår første intro av PÅFYLL er ute etter mye prøving og feiling, men nå er vi i gang. Vi gir en liten smakebit på hva våre følgere kan forvente seg og en kort intro om hvem vi er.

Episode 1 – Overblikk

Episode er er i boks og Alexandra og jeg snakker litt om hvordan vi kom i gang med vårt eget byrå og hva vi fokuserer mest på i FAMM som vi mener er et av de mektigste verktøyene man kan bruke når det kommer til markedsføring.

HVORDAN KAN DU GI MER VERDI TIL MERKEVAREN DIN?

Folk er forskjellige, og det er også bedrifter. Vi vil gjerne hjelpe deg med å nå dine mål, så det første trinnet er å evaluere dine virkelige behov og se hva som passer deg best. Bestill en gratis samtale i dag.