Du har kun en sjanse til å gjøre et godt første inntrykk – en som kan skape eller ødelegge merkevaren din. Som et av de første aspektene dine kunder ser, har grafisk design makten til å påvirke deres oppfatning av dine produkter og tjenester som er avgjørende for om de kommer til å stole på deg.

Et godt grafisk design betyr effektiv kommunikasjon som leverer en konsistent opplevelse, noe som vil gjøre at virksomheten din blir sett på som en troverdig, pålitelig og profesjonell måte. Alt fra navn, logo, fargepalett, fonter, markedsføringsmateriell og hjemmeside. Vi bryter gjennom konseptet og skaper en meningsfull merkevareopplevelse som tilfører verdi til din bedrift. Vårt mål er å gjøre merkevaren din unik, men også noe som er gjenkjennelig for markedet ditt. 

GRAFISK DESIGN

Informer, inspirer og engasjer publikum

God design spiller en nøkkelrolle i å skape kommunikasjon som øker din tillit og troverdighet og gjør et varig inntrykk. Fra trykt materiale som visittkort, flyers, plakater og brosjyrer til innlegg i sosiale medier, annonser, webdesign og landingssider, skaper vi en enhetlig visuell identitet som øker merkevarens synlighet og kommuniserer verdiene dine. Ved å investere i grafisk design av høy kvalitet øker du merkets evne til å skille seg ut i hodet til kundene dine betydelig og konvertere publikum til kjøpere, noe som fører til økt salg og markedsposisjon.

GRAFISK DESIGN FORDELER

FOR DIN BEDRIFT

Merkegjenkjenning

Bygg tillit og lojalitet

Øk inntektene

Spar penger langsiktig

Selskaper med sterk design utpresterte med 219% i forhold til de med svakere design.

BRANDING

Skill deg ut fra dine konkurrenter

Det er mange merker som tilbyr de samme produktene eller tjenestene, men noen av dem er mer vellykkede og førstevalget hos kundene. Hva gjør de annerledes? De gir folk en mening og en grunn til å velge dem. De selger ikke bare produktene sine, men de tilbyr en opplevelse. Ved å være konsekvent i budskapet og markedsføringsmateriell kan merkevaren din bli lett gjenkjennelig og kundene dine vil raskt bli kjent med hva bedriften din står for.

Ved å lage en merkevarestrategi samt ha et klart definert formål som, dine verdier, posisjonering og en konsistent visuell identitet, er du på vei til å oppnå det mest verdifulle for en vellykket bedrift – en plass i forbrukerens sinn.

VI DESIGNER IKKE BARE MERKEVARET DITT.
VI BYGGER TROVERDIGHET

WEBDESIGN

Pikslene som utgjør en forskjell

Ja, nei eller wow? Hva vil du at folk skal si når de besøker hjemmesiden din for første gang? Det tar bare 50 millisekunder før kunden allerede har bestemt seg for om de ønsker å gå videre med din bedrift. Ved å lage et profesjonelt nettsted som er tilpasset merkevaren og med målgruppen i fokus, kan du være et skritt foran alle dine konkurrenter.

LURER DU PÅ HVORDAN DU KAN LAGE DIN EGEN BRANDGUIDE ?

Last ned vår egen brandguide eller “Playbook” om du vil. Kanskje den kan bidra med litt inspirasjon på veien.